Om al uw wensen zo goed mogelijk te kunnen vervullen is een flinke dosis vakkennis nodig. Maar met alleen vakkennis kom je er niet. Om de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren is er gedrevenheid nodig, maar ook ervaring en perfectionisme. Inzicht in het tuinontwerp en natuurlijk het ouderwetse vakmanschap.

Ik, Sjoerd Schrijver, ben ik 2016 begonnen met Schrijver Sierbestrating. Daarvoor heb ik al ruim 8 jaar in dienstverband gewerkt als stratenmaker. Voornamelijk op grotere infrastructurele projecten voor gemeentes, aannemers en bedrijven. Ook werd ik steeds vaker ingezet op particuliere projecten. Hier is uiteindelijk mijn voorkeur naar uit gegaan. Het persoonlijke contact met u als klant spreekt mij het meeste aan. Ik geniet elke dag van mijn werk. Vooral van het idee dat u straks kunt genieten van een tuin waar u trots op bent.

Ik heb mijzelf altijd erg leergierig opgesteld. Dit resulteert nu in een groot aanbod aan werkzaamheden die ik u kan bieden. Hierdoor is inschakelen van externe bedrijven niet of nauwelijks nodig. Hierdoor heeft u voor uw gehele tuin en bestratingswerkzaamheden 1 uitvoerende partij en dus ook 1 aanspreekpunt.

Interesse in de diensten van Schrijver Sierbestrating? Neem contact op!

schrijver sierbestrating